Monday 4 February 2013

Wettelijke Feestdagen Nederland

Wettelijke Feestdagen Nederland 2013



Kukenhof Gardens


De laatste week van april, zo'n zeven miljoen bloembollen zijn op hun hoogtepunt in de beroemde Kukenhof Tuinen, ongeveer 45 minuten met de trein van Amsterdam. Het moet worden gezien om het te geloven - acre op acre van verzorgd terrein, bomen, vijvers (compleet met zwanen), en overal bedden van bloemen, voornamelijk tulpen, maar ook andere lampen ook. Rhododendron en Azalea's goed.

Peak voorjaar bloei duurt slechts een paar weken, en eind april is de meest betrouwbare tijd. Er is een zomer bloem seizoen, als goed, maar het kan onmogelijk vergelijken. De bijgevoegde foto's, genomen op een bewolkte dag, niet beginnen aan de plaats recht te doen.


Holland International Canal Cruises


Ik was onlangs in Amsterdam en ik wilde eerst inzicht te krijgen uit Amsterdam en we besloten na onze aankomst om eerst een rondvaart door de grachten. Aangezien we aangekomen in een coach en we waren direct aan het centraal station hebben we er direct ontdekt om de grachten. Dus wilden we een ritje maken.

Wettelijke Feestdagen Nederland: De boten zijn altijd zeer goed bezocht, we hebben een erg leuke plek l, zodat je kon ook hele mooie foto's. Elk van deze boten heeft een overdekt gedeelte en een open. Informatie over de rit te krijgen over luidsprekers (in het Nederlands, Duits en Engels), deze stemmen zijn zeer goed wat je krijgt te horen is zeer interessant worden begrepen. Alleen omdat alles drie keer verteld in drie verschillende talen het doet wel een beetje verwarrend soms en je moet letten. Oh ja elk van deze schepen is uitgerust met een toilet voor het geval dat.

Aan boord kunt u ook kopen foto verpakkingen van 10 foto's worden gekocht voor een prijs van 2,00 €. Wat ik persoonlijk vond erg leuk dat is ingevoerd voordat het kanaal werd een foto gemaakt en je kon kopen dit na de reis kost 3.00 €, wordt het verpakt in een soort ansichtkaart.

Amsterdam te bieden heeft 100 kanalen die samen een lengte van 100 m². Een totaal van 1000 bruggen leiden over. Tijdens de reis is er veel te zien, zie je een aantal woonboten, sommige van hen zijn zeer opvallend en mooi en sommige niet. Velen zijn erg wettelijke en er zijn opgericht met de elektriciteits-en gasvoorziening van de stad. Het strakke huisvesting in Amsterdam maakt het mogelijk.

Dan kom je tot de Herengracht op dat moment het kanaal over waar rijke kooplieden woonden. Veel gebouwen zijn echt geweldig, omdat ze zijn ingericht echt leuk. Wat me echt verraste was dat de meeste van de huizen zag er echt eng, van deze huizen waren ook kraanhaak en gevels van de huizen. Omdat je verhuisd, omdat het meubilair door de ramen op, omdat de gangen waren te smal. Door middel van deze reis die we hebben gekregen een goed overzicht van de stad en je wist al waar enkele van de belangrijkste attracties waren.

Wettelijke Feestdagen Nederland: Persoonlijk vind ik dat een rondvaartboot is de moeite waard in ieder geval, want dit is een leuke rondleiding door de stad. Hiervoor kunt u echt eerst kijken waar is alles wat je wilt bekijken. Ik dacht dat dit kanaal tour was en kon hebben doorgebracht een paar uur, maar er was natuurlijk een eind aan. De prijs van deze reis is ook perfect in het frame wanneer je dat vergelijkt met vele andere attracties daar.

0 comments:

Post a Comment