Monday 4 February 2013

Feestdagen in Nederland


Feestdagen in Nederland 2013


Het Anne Frank Huis en het Museum
Een van de meest bezochte sites in Amsterdam, het Anne Frank Huis is een levend bewijs van het leven en de dood van Anne Frank en haar familie, waarvan het jaar van het verbergen van de Nazi's in de bijlage van het gebouw zijn gelezen door talloze miljoen in het dagboek van Anne Frank. Eenmaal in het museum, wandelt u langs de originele boekenkast die ooit verborg de ingang van de bijlage bij de familie Frank en klim een smalle trap in de verrassend kleine bijlage zelf. Hier, Anne Frank en haar familie bracht 2 jaar in bijna totale stilte. Interactieve tentoonstellingen in het museum vindt u meer informatie over het huis en zijn bewoners, maar het is de nederige bijlage zelf, nog steeds behouden zoals het was tijdens de bezetting van de familie Frank, die de meeste bezoekers vinden de meeste roeren.

Rijksmuseum
Gelegen aan het Museumplein, wordt het Rijksmuseum gewijd aan kunst, ambacht en geschiedenis. Onder de permanente collecties zijn een groot aantal schilderijen uit de Nederlandse Gouden Eeuw, samen met een aanzienlijke collectie Aziatische kunst. U vindt hier werkt door namen als Vermeer, Frans Hals en Rembrandt, wiens enorme Nachtwacht is een van de hoogtepunten van het museum. Wees bereid om inhoud met lijnen, omdat het Rijksmuseum is een van Amsterdam's meest bezochte toeristische attracties.

Van Gogh Museum
Feestdagen in Nederland: Bij de immer populaire Rijksmuseum is het Van Gogh Museum, de huisvesting van de grootste collectie van het werk van de kunstenaar in de wereld. Onder de collectie zijn Van Goghs brieven en paintains, samen met de werken van zijn tijdgenoten in de impressionistische en post-impressionistische bewegingen. Werken van kunstenaars als Manet, Geld, Pissarro, Gauguin en Cezanne genade dezelfde muren die een aantal van de bekendste werken van Van Gogh, met inbegrip van De aardappeleters, Het gele huis, Still Life houdt: Vaas met twaalf zonnebloemen en negen van zijn Zelfportretten .

0 comments:

Post a Comment