Monday 4 February 2013

Feestdagen Nederland 2013

Feestdagen Nederland 2013



De Nederlanders zijn een vriendelijk stel. Ze hebben een onderscheidend gevoel voor humor en ze weten hoe je een goede tijd te hebben, of dat betekent tot rust te komen op het platteland of het leven het leven in de fast lane in de steden.

Vakantie in Nederland zijn ideaal voor iedereen die houdt van wandelen of fietsen, als het land is extreem vlak. Maar er is nog veel meer te genieten naast het landschap; Nederland heeft een ongelooflijk rijke culturele erfgoed, zoals wordt geïllustreerd door de lange lijst van grote kunstenaars het land heeft voortgebracht, en heeft veel meer om reizigers van elke ilk te bieden.

Waar te gaan op vakantie in Nederland


Wanneer mensen denken aan Nederland, denken ze meestal van Amsterdam, het culturele kapitaal. Van rode lichten aan Rembrandt, Amsterdam is een boeiende plek. Het heeft zeker een ranzige kant, maar de architectuur en kanalen zorgen voor een echt mooie stad, en het zit vol met culturele en historische bezienswaardigheden. Lees meer over een vakantie naar Amsterdam Feestdagen Nederland 2013.

Omdat Nederland zo klein is, is het gemakkelijk om veel proppen in om je bezoek. Er zijn tal van andere steden de moeite waard, allemaal op slechts een paar uur van Amsterdam bij de meeste. Den Haag is de plaats waar de Nederlandse overheid en royalty zijn gebaseerd. De mix van klassieke en moderne architectuur wordt onderbroken door luchtige groene ruimten, het creëren van een rustige sfeer die dient als de perfecte tegenhanger van steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Er zijn ook een aantal grote landelijke ervaringen te worden gehouden op vakantie in Nederland. De pastorale pracht van de nationale parken van het land wordt aangevuld door glinsterende meren, zandstranden, en een reeks van winderige eilanden. Schilderachtige landschap dorpjes als Broek-in-Waterland, Marken en anderen in de Waterland en Zaanstreek. Voor Holland op z'n meest iconische, kunt u een bezoek molens, zoals Kinderdijk en Schiedam, en zie schitterende bloemenvelden van maart tot mei.

Grote attracties voor gezinnen zijn de Efteling, een sprookjesachtige pretpark, en de Madurodam, een miniatuurstad met schaal versies van Nederlandse monumenten. Vind meer informatie over Holland attracties hier.

Beleef Nederland met easyJet Feestdagen


Feestdagen Nederland 2013: Of u wilt de Nederlandse cultuur te verkennen, of een korte Amsterdamse stedentrip wilt, kunt u boeken vakantie in Nederland met easyJet Feestdagen. Laat de vakantie die bij u past met onze flexibele vakantie aanbiedingen, en je weg kan krijgen voor minder als je samen een vlucht boeken en hotel met easyJet Feestdagen.

0 comments:

Post a Comment